Roveba in Schelle (Antwerpen), verzekerd met advies op mensenmaat

De risico’s van het leven, onze missie

Ons kantoor heeft één doel: uw zorgen wegnemen. Wij kijken naar de risico’s in het leven. En bieden oplossingen die ervoor zorgen dat u op elk moment veilig verzekerd bent. Zo hebt u de ruimte om voluit te leven, samen met uw gezin of wie u liefhebt.

 

Roveba neemt de tijd om u te leren kennen. Alleen op die manier kunnen we verzekeringen aanbieden die perfect aansluiten bij uw situatie. We adviseren u zoals het hoort: in mensentaal en met de glimlach.

 

Kom ons volledige aanbod aan verzekeringen vandaag nog ontdekken. Maak een vrijblijvende afspraak met een van onze medewerkers. De koffie staat al warm.

Roveba-Verzekeringen_02 Roveba-Verzekeringen_03 Roveba-Verzekeringen_01

Veiligheid, vertrouwen, verzekeringen

Onze klanten rekenen niet alleen op ons om de risico’s van vandaag te verzekeren. We kijken ook naar de kansen die de toekomst biedt. Onze formules voor pensioensparen bereiden uw portefeuille voor op het moment dat u het wat rustiger aan wilt doen. En onze levensverzekeringen zorgen ervoor dat u voor altijd zorg draagt voor wie u graag ziet – zelfs als u er niet meer bent.

 

Onze professionals denken aan alles – zelfs aan de risico’s en kansen die u zelf niet ziet. Om u doeltreffend te begeleiden, bieden we u een alomvattende service voor risicobeheer aan. Deze dienstverlening bundelt uw verzekeringen, houdt ze steeds up-to-date en evolueert mee op het ritme van uw leven.

Leve uw dromen! Samen maken we ze waar

Bij Roveba weten we dat u vooruit wilt in het leven. En daarvoor hebt u soms de steun nodig van een professionele partner die weet waar u naartoe wilt. Onze onderneming is gelieerd aan AXA-bank en biedt kredietoplossingen aan die uw dromen alle kansen geven. Onze experts bieden u met plezier de juiste lening aan voor uw vraag, op maat van uw situatie.

 

Wilt u uw portefeuille op een duurzame manier laten groeien? Dan vindt u samen met de ons de beleggingen die bij u passen. Van veilig defensief met een gegarandeerde opbrengst tot uitdagend en dynamisch. Ontdek welk beleggerstype u bent en welke producten u op het lijf geschreven zijn.

U kunt op ons vertrouwen voor:

  • brandverzekering
  • diefstalverzekering
  • autoverzekering
  • familiale verzekering
  • levensverzekering
  • service voor risicobeheer
  • pensioensparen

Maak vandaag nog uw afspraak bij Roveba in Schelle

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten